ГАЗКО - Енергия за Вашия дом, гориво за Вашия бизнес!

За нас

ГАЗКО е един от лидерите на пазара в България за доставка на бутилирана газ. ГАЗКО е една от най-разпознаваемите марки, с повече от 50 000 клиента в цялата страна. Ние сме изградили своето име чрез усилена работа и коректност в отношенията със своите партньори. Нашият екип от професионалисти е в състояние да предложи на всеки клиент индивидуално и професионално решение, което най-пълноценно и ефективно да отговаря на неговите нужди и изисквания. 

ГАЗКО има екипи в 10 от градове в България (София, Пловдив, Варна, Бургас,  Русе, Велико Търново, Добрич, Ахелой, Царево), което ни позволява да покриваме повече от 50% от пазара в страната. Ние разполагаме със собствена пълначна база, разположена в град Ахелой, в която модерните машини и иноватиния софтуер ни позволяват да гарантираме точност и коректно пълнене на всяка една бутилка, независимо от атмосферните условия и температурата на околния въздух. ГАЗКО предлага пълната гама от газови бутилки - БВГ27, БВГ50, БВГ80, БВГ100, което ни дава възможност да покриваме всички нужди на потребителите. 

Независимо дали става въпрос за доставка на бутилирана газ за Вашия дом или за Вашия бизнес, ГАЗКО ще Ви предложи професионално и адекватно обслужване на най-високо ниво. 

За повече информация относно нашите услуги и за да получите своята индивидуална ценова оферта можете да се свържете с нас на 0800 1 1001

Последни новини